Stort udvalg af overflade-design med lerpuds 

Et flot hjem er et spørgsmål om stil. Hvilken stil foretrækker du? Moderne design med rene, lige linjer, rustik landlig stil eller noget helt tredje.

Uagtet hvilken stil du foretrækker: Med naturbo decor har du alle muligheder for at forvandle design-drømme til virkelighed. Du kan vælge mellem:

4 forskellige overflader

Ler-slutpuds med 0,5 mm korn

Vores ler-slutpuds er en ren lerpuds med en stor andel hvid ler. Den er hvid af natur og man behøver derfor ikke male den over. Samtidig gør den overfladen mere robust. 

Hvis man ønsker farvede overflader, findes ler-slutpuds 0,5 mm korn i 14 grundtoner med hver 3 forskellige farvetoner eller man kan male overfladen med finpuds eller lermaling.

naturbo Finishputz fein

Ler-slutpuds 1 mm korn

Denne slutpuds adskiller sig kun fra den første i kornstørrelsen. Den lidt grovere struktur giver et mere rustikt udseende.

For at få farvede overflader, kan man male slutpudsen med lerfarve i 38 forskellige farvetoner. 

naturbo slutpuds grov

Ler-finpuds

Denne finpuds er udviklet så den kan påføres med pensel, malerkost eller malerrulle. Et lag slutpuds 0,5 mm er nødvendig som undergrund. Den fås i 38 forskellige farvetoner. 

Finpuds

Lerfarve

naturbo lerfarve er udviklet til at male overflader med naturbo slutpuds (0,5 mm und 1 mm) og helt ideel til det. Lerfarven fås i 38 farvetoner og påføres direkte på den hvide slutpuds fra naturbo, som er nødvendig som basislag og ikke kan erstattes af maling.

Lerfarve – til farverige overflader med lerpud

38 forskellige farvetoner

De forskellige overflader fås i 38 farveroner. Der er 14 grundfarver, der hver har 3 farvetrin. Farven opnås - alt efter overflade - ved et male overfladen efterfølgende eller ved at pudse væggen op med indfarvet overfladepuds.

naturbo lerfarver

Ingen grænser for kreativiteten

Det er også muligt at kombinere de forskellige overflader og farvenuancer. På den måde opstår helt unikke strukturer og farveblandinger og dermed helt unikke overflader.

Kæmpe udvalg af overflader og farver med lerpuds