Hvor kan lerpuds bruges?

Lerpuds kan bruges til stort set alle projekter. Det spiller ingen rolle, om der er tale om nybyggeri eller en renovering af en bestående bygning. Ler er fleksibelt og kan tilpasses de mest forskellige typer væg. Grundliggende kan man sige, at det altid er en god idé at anvende ler. Ler bruges på vægge, og også ofte på loftet. 

Med lerplader kan man hurtigt og nemt bringe ler ind i bygningen, samt montere det. Lerpladerne fra naturbo kan klæbes på eksisterende vægge og skrues på bagvedliggende konstruktioner af træ, fx skeletkonstruktioner af træ. Især når man planlægger et loft af ler er lerplader en god idé, idet det er svært at pudse over hovedet, det er betydeligt nemmere af anvende lerplader. 

Der er ingen grænser for, hvilke rum kan beklædes med ler. Det giver mere mening at anvende ler i rum, der bruges til ophold, end i ubenyttede værelser og pulterkammer, men det frarådes ingen steder. Især i de rum hvor man opholder sig aktivt eller sover og i rum hvor der dannes fugt, kan ler mere end bare anbefales. Således bør man især overveje brugen af ler i stuer, spisestuer, sove- og børneværelser og naturligvis også badeværelser. Man bør blot undgå områder under direkte påvirkning af vand.