Montering 

Montering af naturbos system er simpel og kan derfor udføres af både professionelle og "gør-det-selv-folk". Det er dog vigtigt at sætte sig ind i detaljerne omkring monteringen, for at undgå fejl. Her finder du korte videoer til monteringen, samt både korte og mere udførlige beskrivelser, der sikrer en hurtig og problemfri montering. 

Korte videoer

Alle videoer har fokus på et enkelt arbejdstrin. På den måde er det muligt at bruge mobilen, til at se/gense hvad der er vigtigt i det næste arbejdstrin. 

Kort beskrivelse 

De følgende korte beskrivelser giver et overblik over de enkelte arbejdstrin i monteringen af de tre forskellige typer lerplader. Før du går i gang med montering af vores plader, er det en rigtig god idé at læse monteringsvejledningen og se vores videoer.

naturbo clima pladen monteres

naturbo clima

naturbo therm Platte aufsetzen

naturbo therm

Indsæt lysningsplade, naturbo windows

naturbo windows

Monteringsvejledning

Denne monteringsvejledning er gældende for naturbos lerpuds-byggesystem. Den revideres og forbedres løbende af naturbo og bør læses omhyggeligt før du går i gang (selvom det tager lidt tid). Du vil opdage, at den indeholder mange tip, der sparer tid og sikrer en hurtig montering.