Ingen grænser for kreativiteten

Hvilken slags beboelse foretrækker du? Designet af de egne fire vægge er et spørgsmål om stil. Landlig stil med rustikke og romantiske elementer, bæredygtigt byggeri med varme naturmaterialer og hjemlig udstråling, moderne arkitektur med rene linjer eller ... eller ... eller. 

Ligegyldigt hvilken stil er lige dig: Med naturbo decor er der uanede muligheder for at virkeliggøre drømme om smukke vægge af ler. Der findes forskellige typer overfladepuds:

Ler-slutpuds 0,5 mm korn

naturbo lerslutpuds er rent lerpuds med en naturlig, høj andel hvid ler. Men sin naturligt hvide farve, er det ikke nødvendigt at male pudsen over. Samtidig giver den overfladen den nødvendige robusthed. 

Man opnår farvede overflader, ved at påføre et yderligere lag slutpuds 0,5 mm, der er tonet eller ved at male over med lermaling eller ler-finpuds.

Ler- slutpuds 1 mm korn

naturbo lerslutpuds med 1 mm korn har en noget grovere struktur end lerslutpuds 0,5 mm korn. Derfor har denne lerpuds et mere rustikt udseende.

Til farvede overflader kan slutpuds 1 mm males over med 38 forskellige farver.

Lerfinpuds

Finpudsen fra naturbo røres op til en konsistens, der kan påføres med en pensel eller kost. Man kan også vælge at bruge en malerrulle. Finpudsen kan bestilles i 14 forskellige grundfarver, der hver kan fås i 3 forskellige farvetrin. Det er nødventidigt at starte med et lag slutpuds 0,5 mm, før man påfører finpudsen.

Lermaling

naturbo lermaling er perfekt egnet til at male overflader med naturbo slutpuds 0,5 mm og 1 mm. Lermaling kan fås i 38 farver og påføres direkte på slutpudsen, der opgså tjener som basislag. 

38 farvetoner giver mulighed for variation i hjemmet 

naturbo lerpuds kan fås i 38 forskellige farvetoner. 14 grundfarver tilbydes i hver tre farvetrin. Alt efter hvilken overflade man har / ønsker, påføres farven som maling med en pensel, kost eller rulle, alternativt kan væggen pudses op med en indfarvet overpladepuds. 

Kreativiteten har frit spil 

Ved at kombinere de forskellige overflader og farvetoner opstår et utal af muligheder. Det er muligt at blande farver og anvende forskellige teknikker, for at opnå et individuelt og unikt resultat. 

OBS. 

Alle vores decor produkter er udviklet særligt til den lerpuds, der anvendes på naturbo lerpudspladerne, hvor man får den optimale effekt.